Skip to content

Dulceata de capsuni

5 Iunie 2007

Gospodina isi aminteste ca a primit niste capsuni cadou. Acum sunt storcosite de caldura. Nu-i nimic, la dulceata cu ele!!!Se spala, se curata cu greu coditele, se pun in strecuratoare la scurs intr-un castron.Se pun trei sferturi chil de zahar la fiert cu sucul scurs.Se adauga si fructele (da’s cam putine????). Se lasa la fiert pe aragaz iar in acest timp gospodina se duce sa caute midiuri pe net.Se aude o sfaraiala mare si miroase a ars.Fuga in bucatarie, cratita fusese prea mica si tot siropul e imprastiat pe aragaz.Se rastoarna maclavaisul intr-o cratita mai mare, aia veche se arunca in chiuveta.Se pune iar la foc si gopodina pleaca sa citeasca idei de decorare.Maclavaisul fierbe linistit. Si mult. In sfarsit gospodina se hotaraste sa stinga focul. Lasa maclavaisul la racit.Dimineata urmatoare nu se mai putea lua nici cu lingura din cratita.La gunoi cu cratita cu tot.Si asa isi adusese aminte ca nu avea borcane cu filet…

Anunțuri
One Comment leave one →
  1. clebs permalink
    9 Iulie 2007 00:52

    foarte tare, exact asa am facut eu anul trecut :)))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: