Skip to content

Retete

8 July 2007

Astazi am facut pizza.

Am cumparat aluat congelat (daca o sa-mi spuna cineva ca aluatul frantuzesc se prepara in casa ma impusc).

Am cumparat suc de rosii, l-am pus in craticioara pe foc cu piper, cimbru, delicat, alte mirodenii gasite prin sertar (daca n-or fi si expirate mare minune), ulei si l-am scazut. Am scurs uleiul in chiuveta.

Am taiat rotocoale carnaciori de brasov, afumati.

Am cumparat o conserva mica de ciuperci taiate (am ezitat in fata raftului daca sa iau intregi dar oricum trebuia sa le tai, un efort in plus), le-am scurs, le-am pus la calit in ulei cu ustoroi pisat.

Am ras rotita de cascaval rucar.

Am taiat 2 cepe mici, 1 ardei gras fasii, 1 dovlecel felii rotunde si 2 rosii felii rotunde.

Am batut 3 oua (stateau cam de mult in frigider) cu sare si putina apa calda.

Si am purces: am uns tava de aragaz cu margarina si am pudrat-o cu faina, am intins foaia de aluat acum decongelata si cam lipicioasa, am intins-o bine in toata tava, am presarat ceapa, am uns cu sosul de rosii, am pus rotocoale de carnat, fasii de ardei gras, ciuperci calite, cascaval ras, rondele de dovlecel cu rondele de rosii deasupra, oul batut.

Am dat la cuptor cu timerul pus ca de obicei le uit acolo si se fac scrum.

A iesit buna, ceea ce va doresc si dvs.

Am baut si bere, ceea ce va doresc si dvs.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: