(alte) 5 secrete teribile

1) Masor 155 cm (si rareori port tocuri)

2) Uneori (deseori?) sforai noaptea (probabil ca si ziua, dar de mult n-am mai dormit ziua, si noaptea am ceva probleme de adormit-trezit, insa atunci nu mai sforai, iata ca am gasit un “plus” al insomniei!)

3) Imi place sa pierd timpul (fur mereu ‘timp’ din treburi, din planificate, din rutine, ca sa visez, sa pic in reverii, sa ascult muzici, sa combin culori in minte, sa privesc caii verzi de pe pereti, sa stau pur si simplu…)

4) Sunt deseori uricioasa cu cei din jurul meu, chiar si cu cei dragi, nu-i sun sa-i intreb de sanatate, nu-i invit la mine acasa (in cochilie) prea des, nu impartasesc suta la suta cotidianul meu cu ei, sunt critica fara motive intemeiate, sunt tacuta si par preocupata dar sunt doar neinteresanta (neinteresata…)

5) Sunt nehotarata si lipsita de simt practic, proiectez mult in teorie si prea putin in practica, parca as avea tot timpul doua-trei-mai multe carari prin paduri de urmat, variante de aplicat, si e taaare greu sa o aleg (e cea mai buna? e cea mai simpla? e cea mai etica? bla, bla, bla)

PS

Bonus 1: nu ma pricep deloc la cumparaturi (nu negociez in piata, nu gasesc magazinele cu oferte, nu stiu sa asortez culorile, nu ma pricep la stofe, aleg totul in graba sa scap odata!, cred ca trebuie un talent pentru asta, mie imi lipseste cu desavarsire, si nici de educat nu ma grabesc sa ma educ…)

Bonus 2: nu am reusit sa conving pe nimeni sa-si faca asigurare de viata, drept pentru care voi merge si astazi la cursuri de broker pana la 8 seara. Si or sa mai fie. La seral.

8 thoughts on “(alte) 5 secrete teribile

 1. mai, tu scrii despre mine?! Pentru ca, in afara de 1.59 (hihi), restul e 100% Smilla.
  doar la partea cu asigurarile de viata am rezerve; n-am incercat niciodata sa vand asa ceva, dar mi se spune ca as face bani buni… insa mie mi-e o jena imensa sa deranjez oamenii cu prostii din astea de vanzari!! sau poate nu pot sa vand chestii in care nu cred.

 2. Nu, de mine e vorba, dar stii, nimeni nu e original! Si ne pricepem si la scris, nu? SI mai exista si alte secrete teribile…

  Nu ma mai joc, de unde ai facut rost de centimetrii in plus?

  De asigurari, nici eu n-am incercat sa vand for the time being, desi eu cred in principiu, insa nu prea le am cu vorbaria si prezentatul in poleiala stralucitoare. Desi e o chestie tare interesanta, sa lucrezi cu oamenii, sa “ghicesti” ce ii doare pe fiecare (suntem deosebiti, asta-i frumos, ce e important pentru unul e complet plictisitor pentru altul), sa le prezinti exact ce vor sa auda, sa fii competent, sa le raspunzi la intrebari…

 3. 🙂 3, 4, 5 plus Bonus 1… de unde stii ce e in capul meu???? Imi place sa ajung aiurea la cineva pe blog si sa gasesc lucruri care parca le-as fi scris/gandit eu. 🙂

 4. Bine ai venit, Alina.
  Asa cum spuneam, si nu e de la mine, nu suntem originali, asta e!

 5. hmm
  eu lipseam de aici:))
  eu ader la bonus 2 că la 1 sunt doctorand -trust me- tot ce nu te pricepi tu fac eu :))
  vând asigurări de 10 ani şi crede-mă că nu e vb de nimic mai mult decât de selfesteem şi de
  suflet
  aaaaaa şi poate de vână ca la orice altceva probabil ca de ex.poezie sau decoraţiuni interioare
  şamd şamd şamd

 6. @krasavita: ei, cred ca vana aia imi lipseste mie (de fapt imboldul. hotararea, curajul de a lua taurul de coarne, nebunia de a incepe sa schimb ceva in mine)

  @irina: da, la inaltime ma deosebesc de muuulta lume…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s