Skip to content

5 anticulinare

9 February 2010

Pentru ca taman ce am mancat la biro (daaa, am razbit prin nametzi, ca ieri am chiulit sh-am stat acas’): entree (salata de vinete), si ciorbitza de rasol, si cartofi copti cu branza, si ciocolata, si acuma nustiu ce sa fac cu burta-toba, mi-am adus aminte de niste nesuferite:

1) oulochi sau fert, cand albusul nu s-a inchegat di tat

2) pielitzele de rosie din ciorba sau din tocana

3) caimacul de lapte (bleah!)

4) cleioseala de la ghebe ori bame

5) crema aia inchegata de la tort diplomat

Bonus:
Spanacul (iak!)

Advertisements
4 Comments leave one →
  1. Florin permalink
    9 February 2010 13:49

    i like spinach, doar sa nu fie cu usturoi ca altfel e bleah

  2. 9 February 2010 14:09

    lapte de pasăre, ceva mai dubios nu există (mai ales ca nume). cu toate că parcă era bun.

  3. 9 February 2010 15:46

    subscriu la toate si la bonus,mai putin la pct 5.
    Hmmm…humus????Yak!

  4. 9 February 2010 16:08

    try nattō. io am incercat si am supravietuit, dar…
    japonejii jura ca de aia sunt ei cei mai longevivi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: