Astazi facem lecturi suplimentare

1) S-a inventat teleportarea. Sunteti absolutamente siguri? N-as suporta o dezamagire.

2) Habarnaveam ca Vaticanul are site care se termina cu “.va”. Incercatzi, de-o pilda, vizitele virtuale (clic pe numere).

3) Te-ai spalat pe maini? asta e o intrebare pe care si io o intreb extrem de des in casa. Creca o sa-l intreb, in curand, si pe motanul Monalipsu ce parere are despre chestia asta.

4) Cum se face o lista cu lucruri pe care le ai de facut (celebra TO-DO-LIST), organizata si dedicata.

5) Cum sa-tzi iubesti orice copil

6) Ieri dupa masa, asteptand metroul sa ma duca la gara, am vazut pe ecranele zoom din statzie indemnul de sustinere pentru Daniel Raduta. El este deja foarte cunoscut, cel putin in blogosfera. Am vazut pe multe, multe bloguri bagdge-ul de sustinere pentru el (trending toping zisa Octavian, luandu-mi cuvintele de pe limba). Si nu m-am putut opri sa ma gandesc: si ceilalti? copii, adolescenti, mame, in aceeasi situatie ca a lui, dar invizibili? Daca eu sau cineva drag mie am fi fost, Doamne fereste, in aceeasi situatie, cum s-ar fi inclinat balanta? Ce legi guverneaza oare aceasta dinamica a iesirii din anonimat? De ce unii reusesc si altii nu? Nu am reusit sa inteleg. Am tinut reflectiile astea in tacere, doar pentru mine. Astazi insa am gasit din intamplare, pe un alt blog, ganduri asemanatoare. Ca sa nu am remuscari de una singura.

5) Pornind de la un comentariu pe blogul meu, am cetit la Octavian recenzii la cele mai dragutze posturile *tumblr* pe care le-a descoperit el (pentru lincuri mergetzi la sfarsitul postului lui). Io am descoperit tumblr-ul mai demult, de la Iren cu mintea de ceai si gradina ei cu nume schimbator. Asa ca azi, tumblaritatea zilei (acest motiv o sa revina des, lista mea e marisoara): Cartea “2010: Living in the future” scrisa de Geoffrey Hoyle in anul de gratzie 1972. Enjoy!

6) Poate o sa apuc sa vaz si io, in veatza asta, vrodata, aurore boreale

7) Wordpresu’ ma intreaba, la fiece post, daca nu vreau sa adaug imagini, video, sunete, fisiere, sondaje de opinie, cum ca “Încărcare/Înserare“? Da, domne, rekunosc ca vreau, din cand in cand, sa intru in seara direct de pe blogul meu. Ca sa vaz apusul, nu de alta.

8.) Si, in cheie tertza, raspunsul la orice intrebare. Cap sau pajura?

2 thoughts on “Astazi facem lecturi suplimentare

  1. domne, asta cu teleportatu’ energiei e tare. scapam de cable si transformatoare – teleportam energia din priza direct in televizor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s