Skip to content

Prezent violet, viitor indigo *)

6 Aprilie 2010

*) Oare „cacaniu” e culoare?

Locul si momentul: patria-muma, zilele noastre

Pauza de publicitate:

Un barbat in frac&papion, evident in intarziere, scrie ceva pe un carton si, aratandu-l din fuga, e ajutat cu bunavointa maxima de efectiv toata lumea: un posesor de Log*n alburiu il duce benevol cu masina pan’se blocheaza in trafic (aka-ca la New York, frate!); coada de la metrou (ce, parizienii n-au metrou’?) il lasa „sa intre in fata”; soferul metroului ii arata faza cu „atentie, se deschid usile numai pentru tine!” (iata cum am intrat subtil din NATO slash EU in RO); intre statiile Piata Muncii si Policolor o gagica finutza si blonda ii face semn sa-si aranjeze papionul, etc. Pan’ la urma, epuizand toate mijloacele (era sa zic de trai!), domnul cu pricina ajunge la filarmonica si se aseaza la locul sau, taman la timp ca sa-sh cante partitura, aka-cartonul ala intors acum strategic catre publicul teleconsumerist, care ceteste cu majuscule: „INTARZII LA PREMIERA!”

Si acuma intrebarea de o suta de puncte:

Pariu ca 85,07% dintre absurdistanezii (copirait stefantalpalaru) care vizioneaza povestea exclama in secunda imediat urmatoare HUH!?! (printre altele penca nu conosc notiunea de premiera, nah)

In aceeasi ordine de idei (ca asa face omu’ legaturi primejdioase in creerii lui):

„Feriti-va de oamenii portocalii!”

Sursa foto: aici

PS

Azi am vazt si o continuare: simpaticul muzician se intersecteaza pe scarile rulante ale metroului cu un baiat care poarta si el un carton: INTARZII LA PRIMA INTALNIRE OFFLINE! Io m-am gandit instantaneu la devirtualizari deci lol.

PPS

Ah. Cu compania de tele-phonie n-am nimic.

Anunțuri
2 comentarii leave one →
 1. madelin permalink*
  7 Aprilie 2010 22:22

  In vremurile de apusa glorie ale internetului, userii se certau pentru motive adevaracioase. De exemplu T. si V. se certau pe cultura si cozonaci. Sau T. si K. pe republicani versus democrati (in usa, se-ntelege). Sau A. de pe blogul Z. si restul lumii pe etimologia cuvantului misto. Sau T. si St. pe cenzura versus confidentialitate (tiu minte cum St. a fost in stare sa cloceasca o clona a unui forum intreg, intru apararea argumentelor sale).
  Chiar de curand am cetit (pe un blog pe care-l simpatizez mult) despre o neintelegere cauzata de lipsa de comunicare intre cineva care comandase o marfa si cineva care trebuia sa o livreze la timp (un blog la fel de simpatic).
  Certuri pe internet au fost, sunt si vor fi. Si nu ma refer la certuri cu anonimii, cu trolli, ori whatever, ci la certuri intre uameni care se stimeaza si inteleg ca uamenii.

  Dar sa te certi pe pinguri, blogroll si clasamente de doi lei (ma rog, trei…)?!?

  WTF!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: