Skip to content

Ezoterica de buzunar

21 Aprilie 2010

Cred ca majoritatea energiilor negative din casa mea se concentreaza in patul nefacut. Altfel nu-mi explic de ce e atat de nerabdator cotoiul sa se tolaneasca acolosha imediat de cum dau la o parte cuvertura verde-praz.

Anunțuri
6 comentarii leave one →
 1. 21 Aprilie 2010 12:34

  Cica matzele se aseaza întotdeauna acolo unde NU-S energii negative. Si tre sa facem si noi la fel. La tine s-a nimerit sa fie patul. Din fericire. Putea sa fie pe hol sau în veceu. Chiar daca ar fi facut tot acolo ar sta.

 2. madelin permalink*
  21 Aprilie 2010 18:33

  Miturile spun ca pisicile „se hranesc” cu energii negative. Cica tocmai deaia stau pe locul bolnav. In schimb, cainii si berzele se aseaza numai in locuri cu energii curate. De aici paralele: pisica-vrajitoare rea; caine-zana buna; barza-veste buna.
  Dar cum cotoiul meu se tolaneste in multe alte locuri (ex: in dulapul Mirunei, unde a si fost uitat o zi intreaga, in dulapul meu cu lenjerie si prosoape „inparfumate” cu levantica, in cutia de pantofi a Mirunei – asta a fost de mare haz pentru ca el este imens iar cutia minuscula), nu prea se certifica mitul. Chiar, pe hol si in veceu nu ii place. Creca o sa aduc o barza pe hol, na!

 3. 21 Aprilie 2010 22:57

  Hm, cred ca domnul motan s-a lenevit si nu mai curata energii negative, fiind mai degraba interesat in bunastarea proprie. Altfel, nu ar avea de ce s-o arda in dulapul cu levantici 🙂

 4. 22 Aprilie 2010 07:54

  :0 si pisicul meu prefera somnul in patul nefacut!! Nici vorba de energii negative! Toata treaba se numeste; lene! he he he

 5. 22 Aprilie 2010 08:20

  ;)) ei energii…

  pisicilor le place patul, le place sa se ascunda pe sub cuvertura, sa se tolaneasca. si in dulapuri si in cutii si in pungi si in orice colt in care teoretic ar intra. sau nu ;))

 6. madelin permalink*
  22 Aprilie 2010 12:32

  Mira, si eu cred acelasi lucru 🙂

  Orry, bine ai venit pe blogul meu!
  Cat despre motan, de lenesh este lenesh tot timpul, dar prefera patul 🙂

  Puck, in living are o canapea intreaga la dispozitie si un sheslong numai al lui, dar nu le ocupa decat in caz de necesitate (adik atuncea cand e dat afara din dormitoare – si anume mai tot timpul). O fi mirajul lucrului interzis, asta cu patul.

  Intre alte calitati de remarcat: nu ii place doamne feri sa stea singur ci cat mai varat in sufletul tau.
  Si ne „miroase” cand planuim sa plecam de acasa pe termen mai lung, mai ca nu ne pune piedici! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: