Skip to content

Ezoterica de buzunar

21 April 2010

Cred ca majoritatea energiilor negative din casa mea se concentreaza in patul nefacut. Altfel nu-mi explic de ce e atat de nerabdator cotoiul sa se tolaneasca acolosha imediat de cum dau la o parte cuvertura verde-praz.

Advertisements
6 Comments leave one →
 1. 21 April 2010 12:34

  Cica matzele se aseaza întotdeauna acolo unde NU-S energii negative. Si tre sa facem si noi la fel. La tine s-a nimerit sa fie patul. Din fericire. Putea sa fie pe hol sau în veceu. Chiar daca ar fi facut tot acolo ar sta.

 2. madelin permalink*
  21 April 2010 18:33

  Miturile spun ca pisicile “se hranesc” cu energii negative. Cica tocmai deaia stau pe locul bolnav. In schimb, cainii si berzele se aseaza numai in locuri cu energii curate. De aici paralele: pisica-vrajitoare rea; caine-zana buna; barza-veste buna.
  Dar cum cotoiul meu se tolaneste in multe alte locuri (ex: in dulapul Mirunei, unde a si fost uitat o zi intreaga, in dulapul meu cu lenjerie si prosoape “inparfumate” cu levantica, in cutia de pantofi a Mirunei – asta a fost de mare haz pentru ca el este imens iar cutia minuscula), nu prea se certifica mitul. Chiar, pe hol si in veceu nu ii place. Creca o sa aduc o barza pe hol, na!

 3. 21 April 2010 22:57

  Hm, cred ca domnul motan s-a lenevit si nu mai curata energii negative, fiind mai degraba interesat in bunastarea proprie. Altfel, nu ar avea de ce s-o arda in dulapul cu levantici 🙂

 4. 22 April 2010 07:54

  :0 si pisicul meu prefera somnul in patul nefacut!! Nici vorba de energii negative! Toata treaba se numeste; lene! he he he

 5. 22 April 2010 08:20

  ;)) ei energii…

  pisicilor le place patul, le place sa se ascunda pe sub cuvertura, sa se tolaneasca. si in dulapuri si in cutii si in pungi si in orice colt in care teoretic ar intra. sau nu ;))

 6. madelin permalink*
  22 April 2010 12:32

  Mira, si eu cred acelasi lucru 🙂

  Orry, bine ai venit pe blogul meu!
  Cat despre motan, de lenesh este lenesh tot timpul, dar prefera patul 🙂

  Puck, in living are o canapea intreaga la dispozitie si un sheslong numai al lui, dar nu le ocupa decat in caz de necesitate (adik atuncea cand e dat afara din dormitoare – si anume mai tot timpul). O fi mirajul lucrului interzis, asta cu patul.

  Intre alte calitati de remarcat: nu ii place doamne feri sa stea singur ci cat mai varat in sufletul tau.
  Si ne “miroase” cand planuim sa plecam de acasa pe termen mai lung, mai ca nu ne pune piedici! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: