Mirare estivala

Oare cum or supravietui berzele, ori libelulele, ori carabusii, ori ursii panda, ori inorogii fara sa mearga in vacanta la all inclusive? Zau asa!

Sau fluturii…

PS
Maine ma duc la pitesti ca sa ma ploiesc, asa ca postul asta e dedicat lui maine.

8 thoughts on “Mirare estivala

 1. Cred ca supravietuiesc la fel ca baiatu’. O vodca, niste mici cu salata de varza si multe beri unde vreau eu, chiar si acasa. Nu unde este important ci cu cine. Si trebuie râs mult, în hohote, pueril, cu lacrimi, cu crampe, cu mers la veceu. Asta-i solutia. Si când se face liniste, muzica cu “durerea întoarcerii”, cum spuneau grecii.

 2. Hmmm … mă gândesc dacă sunt cărăbuș, barză, panda sau inorog, pentru că nici eu nu am fost niciodată într-o vacanță all inclusive și nici nu m-am gândit vreodată că mi-ar lipsi 🙂

 3. Haha, si-nca acu doo minute am citit aceste vorbe care ma doare, spuse de americanca deGeneres:
  “Normal is getting dressed in clothes that you buy for work and driving through traffic in a car that you are still paying for – in order to get to the job you need to pay for the clothes and the car, and the house you leave vacant all day so you can afford to live in it”

 4. Americanca actritza? Daca da, chapeau, e mult mai evoluata decit i-as fi dat credit (desi se vede ca nu e fata proasta!)

 5. Acuma imi dadui seama ca io sunt perfect normala, nene. Bine, io conduc trenul, dar astea sunt detalii

  Vera, da. Tot ea a zis-o si pe aia ma dura cu:
  “My grandmother started walking five miles a day when she was sixty. She’s ninety-seven now, and we don’t know where the hell she is”

 6. offff…. ma abtinui ce ma abtinui da nu ma mai abtiu
  da le are, zau asa… all! si inclusive pe deasupra
  uite sa luam de exemplu barza; vrea un carabus la micul dejun, tup in iarba, hat carabusu, lipa-lipa lins pe cioc si gata; vrea un brotacel la masa de pranz, tup in balta, hat brotacelu, lipa-lipa lins pe cioc si gata; vrea un cuib confort sporit cu aer conditionat si racoare frumos mirositoare, fuga in padure, in copacu infloratu si tac-pac gata cazarea; nu tu cautare pe net, nu tu rezervare cu card, nu tu taxa de statiune, nu tu oftica ca ai vrut cu vedere la mare si ti-a dat cu vedere la parcare, nu tu barman care se uita chioras ca ai luat trei “sex on the beach” in cinci minute…..
  all!!! si inclusive; ba si moca pe deasupra…….
  in schimb cred’ ca asa vorbesc ei despre noi: “off, si amaratii astia de oameni, cum sa mai schinuie ei cu vacantele astea…”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s