16 thoughts on “American dream

 1. Ei ash! Creca pe 10 ani 😀

  Ma uitam az dimineatza cu gura cascata la tapetul ala cu crini aurii pe verde si ma gandeam cate sperantze o fi vazut camera aia. Si cum am ajuns io acolo, degajat, de unde pana mai acum cateva zeci de ani eram “dujmanii poporului” (si nici macar nu-i asteptam pe americani, ca Nea Ion ala de la Lopatari). Si ce-ar zice de chestia asta bunicul pe care nu l-am cunoscut niciodata, bunicii ailalti care dadeau cota la stat cam tot ce produceau pe batatura, mama si unchii dati afara de pe la scoale, unchii si matusile cu DO in Baragan. Sa fi vazt ei acuma cum l-am facut io p’ala din vorbe si am primit cartonashu’ verde…
  (care nu-i asa de simplu, cacolega mea inca nu a reusit)

 2. Nu di tat bre. Nici zece ani macar – zece ani nu tre’ sa te mai duci dupa viza la ambasada de fiestecare data cand vrei sa pleci (poti sa te prezinti derect la poarta Americii), dar de stat tot cate 3 luni maxim poti. O sa-ti puna un stampil pe formularul I-94 care o sa zica cat ai voe sa stai in America lu Peshte. Care cartonash tre’ sa ai grije sa-l predai cand pleci din America (lu’ Peshte) – de obicei ti-l iau la check-in.

  Nu’s americanii asa degajati inca.

 3. Vladule, da’ de ce esti trist?

  Io plec la o conference, si stau doi uicsi, si creca o sa am si spici (uau, deja am emotzii…).
  Ce sa va aduc de’acolo?
  Ce sa va duc de aici, americanilor de’ai mei? (bere Azuga? bors? varza murata? leustean?)

 4. Gagico, până o să îți fur ideea luată de la domnul acela deștept cu cine e România (m-a durut realitatea și obiectivitatea cu care ai descris-o, apropo, dar parcă văd că nici mie nu o să-mi iasă ceva mult mai delicat), trebe să-ți spun că aș vrea și eu din America niște blugi, ciungă șiiiii niște chiloți de la Victoria’ Secret :))) Drum bun și experiențe faine îți doresc, chit că sunt doar 2 săptămâni 🙂

 5. chiloti vreau si eu :)), da’ unii mai flu-flu asa, ca e cald tare aici :)). da’ mai mult decat chiloti doresc sa ne aduci povesti faine 😀

 6. Ana, viu! N-am mai zis nimic pana acum ca voiam sa trec de hopul cu viza, ca sa fiu sigura. Iti scriu detalii pe email.

  LiaLia, ciunga, daaaa! La Victoria aia nu crez io ca ajung… Multumesc de urari. De la tine ar trebui sa se vaza o Romanie mai frumoasa, avand in vedere ca te implici in chestii foarte misto.

  Zazuza, e ceva cu chiolotzii astia 🙂 Sper sa viu cu povesti faine, o sa fiu ochi si urechi sa vaz ce-i asa de estraordinar acolo de sa merite toate furcile caudine.

 7. Păi pt o clipă am crezut că pleci di tăt! Hauliu!
  Da, ciunga americană are mult mai mult gust ca aia europeană.

 8. Haaaaaaaaaa, fix la Greenwich Village mi se invartira si mie gandurile lately. Pana si la emisiunea aia de o urmaresc io pe FLN (“Stil la scara mica” ), mai ieri-alaltaieri tot de GV se vorbea si decora.
  Dar n-am io asa noroc chior din prima.
  Chicago.
  Sau
  Chicago, Chicago…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s