Mici minuni

In Chicago m-au mirat doua chestii.

Despre prima chestie o sa vorbesc in viitorul post, ala cu excursia in miroboloasa America.

A doua chestie uluitoare au fost copiii. Absolut toti americanii cu care am intrat in contact la acest curs aveau de la 3 copii in sus. Cele 2 doamne organizatoare aveau cate 4. Profesoara din Ohio avea 6. Pe strada, in parcurile Grant si Millenium, la Navy Pier, o gramada de parinti cu copii, cel putin doi. Am vazut multe caruturi duble sau triple, dar nu pentru gemeni, ci pentru fratiori la cate un an interval. Pana si in avion am avut 1 infant, trei pitici pe la vreo 8-9 luni si vreo 4-5 pana in cinci ani.

SI blogosfera are copilutii ei.

10 thoughts on “Mici minuni

 1. Tin minte ca la fel de surprinsa am fost si eu, la inceput, de multimea de copii. Si de cat de tineri erau parintii lor!

 2. Ana, io una am fost peste poate de incantata. Mi se sucise gatul uitandu-ma (discret, hihi) dupa copchii. Si mi-amintii acush ca-n Londra am vazut copii doar in grup organizat, imbracati in sortulete pepit, un grupushor intr-un parc privat si alt grupushor asezati in cerc sub domul de la Catedrala Sfantul Paul (aveau lectie deschisa). Iar in metroul londonez lumea se uita extrem de discret insa cam ciudat (inclusiv paznicii de la turnicheti si vanzatorii de belete) atuncea cand o vedeau pe Miru cu noi.

  Dane, tre sa faci o C-Section, alfel nu-i chip 🙂

 3. Da’ parca mai era ceva înainte de chestia asta pe care nici nu-s convins ca tre s-o fac io!

 4. Madelin,
  eu ma bucur ca te facem sa zambesti. asta e si scopul. poate nu un sop in sine, dar e clar ca un copil trebuie sa ne faca sa radem sincer.
  te imbratisez

 5. of..si eu ma uit dupa bebici mici…la mine nu e a treia ceza problema, dr meu mi-a zis ca pot face si 5….nici varsta…ufff,
  intre timp, zambim la ceilalti:)

 6. blush blush blush, sarut mana pentru urari si aprecieri :).

  aici, dupa cum m-am obisnuit deja sa spun, nu stiu daca sa ma incadrez la curaj sau inconstienta :))) bineinteles, glumesc, desi nu cred ca sunt departe de adevar, ca nu-s multi “nebuni” care sa se inhame in mod voluntar la o asemenea aventura 🙂

 7. Shmeny, copiii sunt miracole si intotdeauna ne fac sa zambim serafic! Chiar si cand fac pupu in pampers 🙂

  Degetica, chiar ca uffff! Daca-mi deschid after-school, te angajez profesoara de muzici si fotografii!

  Optzecea, nu mai e chiar atat de mic, dar e inca printre cei mai mici!

  Bogdana, sanatate multa itzi doresc, in primul rand. Si apoi inima senina, fruntea sus si-un “copac de urlete” (pt momentele de lasat nervii :-))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s