Skip to content

Nu e chiar cartea de vise 24

1 October 2010

Se facea ca eram un avatar din SecondLife, casatorit, si acum imi gasisem al doilea suflet pereche (stie orisicine ca sufletelepereche sunt patru, cate doo imperecheate dau un androgin si abea din doi androgini faci, in sfarsit, un uom adevarat).

Mi se pupazase ca tre’sa ma casatoresc neaparat cu al doilea suflet-pereche intr-un VirtualRoom (folosit la teleconferentiat).

Domnisoara de onoare nu voia sa imbrace decat o rochie vintage cu buline, cumparata de pe Etsy, asortata cu cercei de pe Breslo.

Invitatiile erau personalizate in Posterous si trimise prin Tweeturi azurii cu funda argintie.

Invitatii la nunta trebuiau sa treaca un test obligatoriu prin re-blogging intr-un Tumblr alb-negru sau Idotdamndotit.

Ordinea bucatelor si decoratiile mesei erau dezbatute cu ardoare pe culinarpunctro. Trebuiau sa fie del.icio.us.

Invitatii care nu putusera ajunge din cauza de Trafic ametitor, puteau viziona nunta in direct pe Meebo.

Aveam si invitati expati, cu care ne intelegeam prin Livemocha, interplanetar. Google Translate si Babel Fish-ul ricanau in coltzuri.

La sfarsitul nuntii toata lumea era obligata sa completeze o banda desenata cu cârtițe, toate desenele urmand sa fie stranse intr-o carte care sa fie lansata pe GoodReads.

Ca marturii, nuntasii aveau sa primeasca parole pe Wakoopa, Yammer, Taltopia, Ravelry sau Foursquare (pentru aia cu aipoduri).

Fotografiile erau musai fotosopate si apoi sharuite pe Flickr.

Eram foarte fericita ca imi schimb statusul de pe Facebook, Netlog si Flixter din “complicata” in “finnaly in one piece” (nu mai stiam sigur daca Neogen murise sau expirase)

Muzica era de pe Jango si Accuradio; pe alocuri cu Tabulaturi, ca sa fim patrihoti.

Pe firma care se ocupase de impodobitul buchetarelor de papadii, asortarea fetelor de masa la verighete si punctualitatea copiilor insarcinati cu prinderea bomboanelor, o gasisem printr-o recomandare serioasa, de pe LinkedIn.

Se facea ca io in vis eram deosebit de stresata pentru ca nu stiam unde dumnezeu pusese cavalerul de onoare StumbleUponul si nici unde pusesem io cavalerul de onoare. Asta era culmea, dupa ce ca nu gatesc, sa mai fiu si ratacitoare de lucruri virtuale.

In timpul ceremoniei, cineva imi tot dadea buzuuri pe haifaiv da’ stiam deja ca maestrul de ceremonii il uraste, asa ca nu am raspuns provocarii.

Booturile plangeau de emotie si de necaz ca ele ramasesera desperechate.

M-am trezit distresata ca nu apucasem sa termin naibii cu ceremonialul ca sa dorm si io linistita si i-am dat un semeseu sefului ca, pentru moment, sunt bolnava in StandBy. Aka acasa, scriind despre aceasta onirica malavolenta, nestiind cum sa ma resetez mai repede.

Am uitat ceva? Miri bifati, nasi nu aveam ca eram power-flower, domnisoara p’onorea mea aveam, copii cu trene checked, muzichii, tort si verighete.

OK.

Deci pot sa close.

Start.

Shut-down.

Advertisements
2 Comments leave one →
 1. 2 October 2010 11:04

  Când începusem sa cred ca celelalte carti de vise erau adevarate vii cu asta… Si nici macar nu-i draft.

 2. madelin permalink*
  2 October 2010 12:03

  Dan, celelalte sunt onirice deadevaratelea. La asta am visat doar ca ma casatoream a doua oara in virtual (a doua oara insemnand ca aveam doo randuri de sotzi). Visul a fost sonor pentru ca enterteinmentul la nunta il facea trupa de rock de la liceu. Si aveam un tort turcoaz, jur. In tort am gasit un ravas care spunea ca solistul formatiei emigrase in Franta si se reintalnise cu prietenii vechi.

  OK, intru restabilirea adevarului, am schimbat un pic titlul articolului. Si tagul (din Onirice in Scorneli)
  🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: