Skip to content

Cum gatim Turcia de Craciun

20 Decembrie 2010

Colega mea, Irene, căuta o reteta de gatit curcanul, pentru Craciun.

Si a gasit una, fabuloasa, la Jamie.

Si a incercat sa o traduca in romaneste, cu Gugl Translate, ca sa nu cumva sa greseasca, desi engleza e la ordinea zilei.

Si a iesit un text de un (la fel de) fabulos umor involuntar.

Exemplificari:

* Ingrediente: curcan 9-10lb, de preferinţă în aer liber; 10 1 / 2 oz carne de porc la sol; un bulb de usturoi, rupt în cuişoare; 1 mare în aer liber sau oua ecologice; 1 mare portocaliu; 2 linguri de făină de câmpie; 2 pinte de pui sau de legume stoc

* Una dintre cele mai mari provocari atunci cand gatiti un curcan este ca picioarele dura mai mult de sânii (breast = piept dar si sâni)

* pentru a împinge umplutura între pielea si sânii Turciei, găsiţi marginea pielii care este acoperă sânii Turciei (turkey = curcan dar si Turcia)

* Înjunghie coapsele şi copane de curcan în 6 locuri pe fiecare parte

* Push-o rola pancetta pic în fiecare gaura numai până la peeps afară

* La 350 ° F, şi friptură pentru timpul calculat, sau pana cand sucurile alerga clar de la coapsă, dacă străpunge cu un cuţit sau un băţ

* Sculptezi curcan dumneavoastră, servi cu sos şi sape în!

In final pasarea trebuie sa fie bruna (nu blonda, ori roscata, that is)

Sa avem o râvnă peste mână! in loc de poftabuna, ce sa zic si io.

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: