Skip to content

Cum gatim Turcia de Craciun

20 December 2010

Colega mea, Irene, căuta o reteta de gatit curcanul, pentru Craciun.

Si a gasit una, fabuloasa, la Jamie.

Si a incercat sa o traduca in romaneste, cu Gugl Translate, ca sa nu cumva sa greseasca, desi engleza e la ordinea zilei.

Si a iesit un text de un (la fel de) fabulos umor involuntar.

Exemplificari:

* Ingrediente: curcan 9-10lb, de preferinţă în aer liber; 10 1 / 2 oz carne de porc la sol; un bulb de usturoi, rupt în cuişoare; 1 mare în aer liber sau oua ecologice; 1 mare portocaliu; 2 linguri de făină de câmpie; 2 pinte de pui sau de legume stoc

* Una dintre cele mai mari provocari atunci cand gatiti un curcan este ca picioarele dura mai mult de sânii (breast = piept dar si sâni)

* pentru a împinge umplutura între pielea si sânii Turciei, găsiţi marginea pielii care este acoperă sânii Turciei (turkey = curcan dar si Turcia)

* Înjunghie coapsele şi copane de curcan în 6 locuri pe fiecare parte

* Push-o rola pancetta pic în fiecare gaura numai până la peeps afară

* La 350 ° F, şi friptură pentru timpul calculat, sau pana cand sucurile alerga clar de la coapsă, dacă străpunge cu un cuţit sau un băţ

* Sculptezi curcan dumneavoastră, servi cu sos şi sape în!

In final pasarea trebuie sa fie bruna (nu blonda, ori roscata, that is)

Sa avem o râvnă peste mână! in loc de poftabuna, ce sa zic si io.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: