Din nou despre spam

Sunt sigura ca recunoasteti personajul:

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio*** – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai. Am găsit întâmplător blogul tău, […] Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. […] Pe radio * se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. […] Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri. Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id sau un e-mail […], pentru a discuta mai multe.
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

1. Tot spam e. Chiar daca e muncit si politicos.

2. Iete ca io vreau sa ascult muzica necenzurata (adica facuta cu toate cele 7 note muzicale). Jos cenzura armonica!

3. As vrea si io inregistrarea cu subiectul ales din blogul meu, discutat la radio.

4. As vrea si io inregistrarea cu subiectele alese din multele bloguri pe care le frecventez, si unde am dat, la comentarii, peste acest continut fix si iezapt identic.

5. Iete ca am combinat si io un mesaj asemanator (pe care l-am compilat dintr-un comentariu “inspirat” pe care l-am lasat eri la crocodili crocoLili). Copirait pentru fraza de inceput: Miru.

Buna ziua, as vrea sa va pot spune: “numele meu este:…” dar nu pot intrucat n-am 5 pronume (astea de obicei migreaza la primele semne de caldura, adverbele sunt alea care salasluiesc cu berzele-de-Martie).

Nu am nici biro lincos de schimb valutar voluntar, dar ne mai gandim, ne mai razgandim, poate punem de o schimbare de mame, de tate, de aipiuri, de extensii (oare ce extensie are o arhiva?!?).

Nu am nici macar un timpan ca o membrana radio, care sa faciliteze scurgeri de informatii dispuse riguros intr-un aranjament lagranjean euforic.

Insa azdizdedimineatza, promovandu-ma singura pe mine mie, ca poetul, pardon, ca Poetul, am zis “ce-ar fi sa nu mai pastrez secretu'”?

Nu ma astept la niciun raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ, anticipat sau pasticipat.

Stima sanatoasa ca fuga va dorex.

Si multumiri bune sau nebune, functie de anotimp.

Sanatate!

acu tre’ sa-l plantez.

6 thoughts on “Din nou despre spam

  1. Hahaha, eu am mai şi răspuns, făcîndu-mă definitiv de baftă, deşi era numai un spam ordinar. Da, dar eu am activată obţiunea sbam, aia be ce bana mea de criterii funcţionează? Ei, oleacă de limpaj injurios tot şi-au luat…

  2. Ma rog, ca fac reclama sau nu, prefer sa dau nume pe net atunci cand ma enerveaza in vreun fel…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s