Skip to content

V*ALL*untar

11 February 2012

În perioada 24 ianuarie – 16 martie noi punem gratuit la dispoziţia bloggerilor orice carte de pe www.all.ro. Ei trebuie să o citească şi să îşi scrie părerea despre carte pe blogul personal. Fiecare recenzie valorează 15 minute de voluntariat ce va fi realizat de către echipa ALL pentru un centru ales de bloggeri. Fiecare comentariu referitor la carte sau la campanie, dat la postul cu recenzia, adaugă încă 3 minute de lucru.

Echipa care va asigura voluntariatul este formata din 15 membri, angajati ai editurii respective.

Se pare ca se vor putea inscrie in echipa de voluntari si cetitorii.

Conditii:
– trebuie să aveţi de cel puţin un an un blog activ (adică să scrieţi minimum un post pe săptămână) în limba română.
– să trimiteţi, cât mai curând, un email la adresa loredana.modoran@all.ro în care să specificaţi blogul avut, de cât timp scrieţi pe el, ce carte de pe all.ro* vă doriţi pentru recenzie şi datele de livrare.

* Cartea va fi expediată prin poştă sau curier, în limita stocului disponibil, în maxim şapte zile lucrătoare de la data la care este cerută

Se vor lua în considerare:
– doar posturile ce conţin recenzii la cartea primită publicate pe blogul personal în perioada 24 ianuarie – 16 martie. Posturile din afara perioadei, precum şi republicările unei recenzii mai vechi, nu se iau în considerare.
– doar posturile ce conţin idei personale despre carte. Simpla preluare a descrierii de pe coperta cărţii nu este luată în considerare.
– doar posturile al căror link a fost semnalat pe adresa de email loredana.modoran@all.ro, pe Facebook folosind tagul @Editura ALL sau pe Twitter folosind hashtagul #vALLuntar
– doar posturile la sfârşitul cărora este specificat că articolul face parte din campania vALLuntar iniţiată de Grupul Editorial ALL.

Asa suna, pe scurt, campania.

Exista si un grup pe facebook, unde pot fi postate recenzii. Aici am cetit informatia potrivit careia cartile raman cetitorului.

Mai multe detalii si update-uri, pe blogul ALL.

Advertisements
6 Comments leave one →
 1. Blegoo permalink
  12 February 2012 00:27

  Păi… hai să te văz!

 2. madelin permalink*
  12 February 2012 09:19

  Pi am cerut deja o carte pentru copii, de Michael Ende.

 3. 12 February 2012 20:48

  Daca e pe undeva o lista cu titlurile acelor carti, si daca unul imi suna asa mai interesant, sau poate daca e cumva prezentat si poza cartii respective si imi plac dimensiunile si design-ul copertii, eu ma pot oferi sa fac o recenzie chiar fara a fi nevoie de a primi cartea cu costuri nenecasare de expediere internationala prin posta, deoarece oricum nu e nevoie sa o citesc, plus ca doresc in mod activ:

  a) sa ma relaxez real prin a scrie CRITICA literara de la cursurile obligatorii de CREATIE literara, (creative writing), pt care NU am nici talent, nici inclinatie, la care sunt supus acum la serviciu, (ca le-a venit recent in cap sefilor mei ideea nastrusnica sa ma puna la scris scenarii de phone sex, nu doar a le recita la telefon pe ale altora, ca la noi la serviciu asa e, fiecare trebuie sa contribuie la efortul colectiv al corporatiei noastre finantate in principal de stat dar si prin donatii de la public sau alte entitati de business private mai generoase, care e administrata dupa un model organizational de ultima ora asa numit biro-adhocratic, adica nici birocratic clasic in piramida cu varful in sus sau in jos, nici adhocratic flexibil ca la Corporatia Google, ci un model ff recent care inca nici nu are pagina proprie pe wikipedia, si e doar mentionat ca posibil ideal si inca in lucru pe pagina dedicata modelelor adhocratice, care imbina in mod creativ si dinamic, adica in perpetua schimbare si imbunatatire, elemente din cel weberian clasic, in cazul corporatiei mele, de piramida rasturnata, ca se mentine ratia de cel putin 6 manageri la 1 angajat, cu unul adhocratic de tip flexibil, in care deciziile manageriale destinate unei implementari executive se fac mereu prin vot si consens democratic re fiecare pas, in fiecare zi, de ex cine sa dea azi telefonul 1 lui x, si cine sa raspunda azi la telefonul lui y, indiferent de educatie, pregatire, inclinatie, sau job description, plus ca in Norvegia creativitatea la locul de munca este considerata ff importanta, alaturi de cunostintele despre filozofie si de talentul pt a compune poezii, pe care daca il posezi, ai deja cariera cvasi-asigurata de membru de Board de Conducere Corporate);

  b) sa testez daca se poate intr-adevar scoate bani in plus, (ca am nevoie pt a-mi finanta vacanta de vara pt care nu-mi ajunge doar salariul pt ca vreau sa zbor 1st class la Singapore, ca totusi e drum prea lung pt coach, sa ma duc la magazinul Takashimaya de acolo, ca efectiv nu mai rezist re incaltaminte si accesorii de piele cu ce se gaseste pe aici, si nu vreau sa dau bani tot exclusiv italienilor, mai vreau sa-i cheltui si prin alte parti, chiar daca o parte se va intoarce inevitabil tot la ei, si efectiv nu vreau sa dau bani nici englezilor re pantofi in clipa asta din viata mea, ca si ei, sau cel putin unul din ei, au fost relativ zgarciti cu mine), din vreun blog personal, (desi s-a cam demonstrat clar ca nu in ultima decada), prin a incerca sa dezvolt un posibil site de vandut recenzii gata facute sau critica literara la eventuali elevi si studenti, sau chiar profesori si critici literari profesionisti eventual interesati de a nu mai depune efort personal excesiv total aiurea, si voi da mostra gratis din acea recenzie, si daca place cuiva poate imi dezvolt si latura comerciala on-line, (ca eu cred ca m-as descurca f bine la dat copy paste de nivel de plagiat ff rafinat efectiv aproape nedetectabil)…desi, in afara de necesitatile intermitente re incaltaminte si accesorii de piele, pe mine nu ma prea motiveaza banii, e mai mult de nivel de suport moral si de relaxare.

 4. 12 February 2012 21:20

  Yucky…am vizitat site-ul respectiv…yucky…efectiv NU merita sa depun nici macar efort de copy-paste. Coperti efectiv oribile. Nici nu-mi vine sa cred ce i-au facut bietului dl Alphonse Daudet, (creatorul personajului Tartarin de Tarascon, si atat de gratios povestitor al atator amintiri si locuri indragite), cu coperta aia efectiv dizgratioasa, si, in plus, si TOTAL nepotrivita cultural epocii in care a fost scrisa acea culegere de nuvele initial aparute in reviste in 1873, si apoi in culegere, in 1874, (sau macar, daca e vorba de o editie noua, sa fi fost potrivita epocii contemporane noua), cartea “Sotii de artisti”, care, BTW, se gaseste GRATIS si pe Project Gutenberg si pe Google !

  (Oare toate cartile publicate de acea editura sunt din alea care se pot gasi gratis ?! LOL !)

  Uite o poza cu posibile modele din 1874:

 5. Raluca permalink
  12 February 2012 21:21

  Daca e vorba de Momo, o gasesti pe scriblioteca. Dar aia nu e doar pentru copii.

 6. madelin permalink*
  22 February 2012 14:31

  Am primit astazi cartea: “Jim Nasturel si Lukas, mecanicul de locomotiva” de Michael Ende.
  In curand doo recenzii: a mea si a lui Miru.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: