Povestea orgaspului (scrisa de Vlad)

Pentru că mi se făcu dor. De Safta, nu va gandiţ la prostii.

Motto: la tăţ nii greu.

***

Safta Nebuna e personagiu fabulos, care apare si dispare misterios, fără teamă de spaţiu sau timp (că ţiganii, chiar si pe sfert, altu felu percep ei timpul).

În anumite dupa-amieze, Povestitorul stă la barul cu internet al lui Calu din Ferentari.

Alteori se disipa in aerul greu de dragoste al primelor ore din noapte.

El Gitan:

Si-acuma, baetilor, hai sa vanvatz cum sa faceti fetele fericite, adeca, mantelegetz, sa aiba, d-asta, de care ziceti voi, orgasp. Da’ e secret, asea ca o sa scriu cu litere mai mici, ca sa putetz ceti doar voi, astia care se pricepe la calculatoare.

Astazi prima lectie.

Deci m-ai intii o desbraci in pelea goala. Ca sa faci asta, e nevoie mai intii sa-i dai jos pantalonii, sau fusta cum ierea pa timpuri. Dar mai nainte dati jos bluza, sau marog partea de sus. E bene daca are nasturi in fata sau pe spate, dar daca se scoate pa cap, e cam nasol ca strica romantismu finca o ciufuleste. Daia e bine femeea sa se dea cu mult fixativ sau gel. Daca nu sa dat singura, datio voi, baetilor, cu gel in cap inainte sai scoatetz bluza. E sexi, finca gelu e gelatinos.

Bun, deci, cu chiu cu vai, iati scos bluza, sa zicem. Acuma sutienu. (nota: uni prefera sa scoata pantalonii inainte sa scoata sutienu, adica sa ramana doar in izmene si sutien dapinde de gusturi). Sutienu: atentie, nu e usor da scos. Adesea e chiar greu. La femei nu prea le place sa dai pur si implu jos bretelele si apoi sa-l scoti pe picioare, cum ar fi normal. Trebuie sa descheiatz capsele alea sau cum sor numi, da la spate. Astea e ca doua sirme si e fuaaaaaaaaaaaaarte greu da desfacut. cel mai bine va cumparati un sutien, il puneti pa voi, sau mai bine, pa un preten, si ezersati. Intai cu sutienu pus invers, ca sa vedetz sarmele alea, apoi, pe masura ce va antrenatz, cu sirmele la spate. Da nu ajunge sa scoateti pur si simplu, tre sa fie, cum sa zic, gratios, delicat, foarte incet si in acelasi timp foarte repede, ca sa nu treaca chefu. E nevoie uneori de zeci si zeci de ani de antrenament ca sa iasa bine, dar nu desperatz.

O voce din off:

Safto cica ca sarmele alea nu se mai folosesc.

El Gitan:

Bine ar fi sa puna un arici de-ala, ceva, a-r fii fericiti si baetii mai putin experimentatz. Da nui asa, e cu sarme, si deaia doar mosii vicleni si experienimentati le are.

Haida sa trec la episodu doi. Sper ca va lua-ti notite, ca nu repet, si asa ceva nu gasitz pe toate drumurile. E aur curat. Nu mai micsorez literlele, ca iar imi es mai mari.

Acuma, EA e in pelea goala sus, si in pantaloni/fuste jos. Pantalonii e mai usori ca e doar unu, dar fustele adesea sunt mai multe (nota: acuma, unele femei poarta doar o singura fusta, ca asa e acum modern, atuncea e mai simplu). Am sa eau in considerare cazu cel mai greu, cind fata nare exsperienta. Atunci ea adesea nu vrea sa-si dea jos pantalonii/fustele asa usor. Trebue sa fi delicat. Distragei atentia. Daca are pantaloni, arata cu degetul catre geam si zii ceva de genul: “iote un ozeneu” sau ma rog, inventati voi (la mine merge cu ozeneu). Cat timp ea se uita pe geam dupa ozeneu, voi baeti trageti repede in jos pantalonii. Daca are fuste, dureaza m-ai mult, trebe sa ii spuneti poiezii. Poieziile e calea clasica, asai esea faza lu bunicamio, odihneascase, ca a avut zecidemii de femei. Acuma exzista televizoru, e mai usor, datz pe o telenovela ceva, sa se uite cat voi va ocupatz de fuste. E mai usor, dar desavantaju e ca nu mai e atenta la voi. Oricum, nu trebe s-a fie atenta la mâinile voastre.
Daca e uo singura fusta, atunci merge tot faza cu ozeneu, iar daca are si exsperenta, ie mult m-ai usor.

Bun, deci, bun, deci acuma fata e in pielea guala sus si ismene jos. Deci trebe sa dam jos si ismenele. I-n aciasta faza gasesc ca e mereu util sa o pupati de cateva ori, da apasat asa, sa vaza ca o iubitz.  Nu trageti de izmene i-n acest timp, nu punetz mana pe sân (io nu zic tzâtza ca mitocani), ca s-e supara. Doar pupatzo, si in acelas timp va putetz bucura de furnicaturile pe care tzâtzele femeiesti l-e produce cand te apropi de ele. Pardon, sânii.

Apoi, izmenele.

Deci acuma, datorita indeminari exstraordinare pa care nu e nevoe s-a spunetz ca atz invatzato de la safta pe net, fata e complet guala, doar in ismene. Eu stiu ca unele fete nau ismene, doar chiuloti, da acuma ie iarna, toate are ismene asa ca nu ma m-ai pisalogitz.
Ar fii facil sai scuatetz voi izmeana, ce mare lucru, tragi da ia si pica. Merge si asa, daca ejti mitocan si nai manere, da la fete nu le place mitocanii, decit dupa ce va cunuoastetz de ceva vreme, da acuma suntetz la inceput.

“Pai bine, saftoo” -v-a auz sbierând- “pai daca nu tragt io da ismene in jos, cum sa ramina fata fara ismene??”

Pun pariu ca muritz de cureozitate.

Hai sa va zâc. O sa le dea singurica jos. “cum? cum? cum?”. Pai tre so convingetz, ce naiba! Aicea e marea arta. Aicea sa diferentiaza baetii adevarati da mojicii da scara da bloc sau cu ce ma mai confundatz voi, ca facetz niste confuzii da nu sa poate, dar despre asta alta data. Acum, un batrin maestru cari lea vazt pe toate v-a incerca sa va exsplice cum sa convingetz fata sasi dea jos singura-singurica ismenele. Caci aici e marea arta.
Inutil sa va exsplic implicatiiile. Ginditiva putin, o fata caresi da singura jos ismenele. Baetz, statz o secundica si contemplati chetia asta. Nu ca e meserie? Iar voi fetelor schimbatz pe alt post ca deja mie rusine tare ca vorbesc da lucrurile astea aici unde putetz s-a le vedetz si voi.

Pentru ca voi tre s-a fiti mai mult decit niste baetz. Naveti nici un merit ca suntei baetz, Dumnezeu va facut asa, si v-a dat tot ce va trebe, asa ca nare rost sa va datz mari. Dar trebuie s-a devenitz singuri niste DOMNI. Si nu ie usuor, majoritatea nici nu reusesc. Dar aflatzi de la safta nebuna din ferentari: domnii au cele mai frumoase si gingase femei, si cele mai cum vretz voi. Baetzii simpli i-au ce ramine si s-e dau si mari dupaia, da doar da ciuda.

Deci, fiti niste domni si convingetz fata sasi dea jos singura ismenele. Dar cum? NU CU RUGAMINTZI FERBINTI. Pai daca o inploratzi in genuchi s-asi dea jos ismenele, ceam facut? Merge unoeri siasa, da nu se merita, mie unu miar peri tot chefu daca a-si desbracao pe fata inplorindo.

Deci, fiti niste domni si convingetz domnisuara sasi dea juos singura ismenele dar fara so rugatz.

“Cum naiba sa fac asta ca numi trece prin cap daloc” v-a aud parca da dincolo da monituare.

Da hai cami fac o pomana si v-a zic si vooa.

Iote cum facetz. Dupa ce atz pupato bine, v-a departatz  usurel apoi va asezatz pa un scaun. Ea o s-a ramina preplesca. “Pai ce faci?” o sa zica. Da voi sa nu zicetz nimica.  Doar sa va uitatz la ia cu o uitatura daia misterioasa. Uitatura ie totu. Tre sa fie in acelasi timp misterioasa, adanca, usor trista, dar  puternica, plina da dragoste si nepasatuare in acelas timp. Ie greu sati iasa din prima, repetatz la oglinda.

Deci acuma ia o sa stea un pic, inca perpelxa. Apoi, cind o sa vaza ca nimic si nimic, ce credetz ca o sa faca? “Ce? Ce? SPunene te rugaaam”.

O SASI SCUATA ISMENELE!

Sa mor daca va mint. Nu mantrebatzi cum functioneaza, din ce caoza, da merge da fiecaresidata. Mecanismele sunt incomplet cunoscute, da statz linistitz, o sa muritz de mult inainte sa rezolvatz misterul femei.

Hai ca mam plictisit, continuam alta data, c-a suntetz deabea la inceput, avetz o domnisuara guala, dar trebe sa stitz si ce s-a facetz cu ia.

[Madelin]:

Hai safto, ti-a trecut plictiseala, ne mai zici? poate-mi mai trec aiurelile astea de ganduri negre de ma bantuie acu nu’s de ce

El Gitan:

Ceai suriuara? Dece t-e bat gindurile negre? numa la gagici trece gindurile negre si nu stie dece. Ferentariu tea auzit, vezi.

Hauliu, unde ramasesesem?

Suriuoara, da sfaturile astea nu ie pentru fete, s-a sti.

Asea, i-si scosese fata ismeana. Deci acuma avetz o gagica sa-u uo tziganca in pelea guala. Complet.

C-e facetz m-ai departe?

Beliti fasolea. Holbatziva l-a iea bine, da c-u grija, nu ca politistii, sa s-e sperie da vuoi, c-i cu dragosten privire. Facetii complemente, ca le place: “v-ai fata da ce frumuoasa iesti!” Eventoal bagatz si u-mpic de poiezie, nu v-a fie frica, poiezia merge l-a amor, m-ai ales pentru gagici. Da nu ca mitocani, “moama da citai tzâtzele ai”. Nu merge asea. Iote ce fuolosesc ieu: “Cind esti tu i-n pelea guala/Si ai din mormint se scuala”, sau “Daca visez, pocnestema in cap s-a nu m-a trezesc” sau “Pelea ta ie m-ai gingasa si ma-i mirosituare ca uo zambila.”

Deci strabunicamiu, care a avut jdamii da femei, tot aicea, in ferentari, erea tare la fazele astea. Ie-l le si cinta: “tea-m iubit lelitza fluare” si din astea. Cu iel deja femeile aveau dasta, zicetii, uorgasm, duar ce le zicea o poiezie sa-u uo melodie cum stia iel. Nici nu trebea s-a le desbrace. Nici io nus atita de bun. Acuma ie uale si ulcele sareacu,  luatz aminte da la el: veatza trece tatae, in loc s-atzi faci ginduri negre, m-ai bine te bucuri de uo gagica sa-u de un gagiu, dupe caz,  cit te tzine si cit ie vremea ta. Dupaia, la sigur, mori si ie ca si cind na-i fi fost vreodata, nici tu nici gagicile pa care leai stiut, nimica.

Asaaa. V-a lasasem cu gagica guala, sii ziciatz poiezii (sa-u i-i cintatz cintece, daca le avetz. la unele le place manelele, da nu deala cu afaceri si spargeri, dealea mai da dor.) Cred ca nu suntetz totz asea d-a tari ca strabunicamiu care avea jdamii da femeei, c-a s-a aiba gagica organ din ala de zicetz vuoi doar da la poiezii, asa c-a tre sa va zic ce s-a facetz ma-i departe.

Deci multz sa chinue s-a faca tot felu da chestii ca sa aiba femeea lor orgams dala, fac tuot felu de lucruri care mie rusine s-a l-e zic aicia ca e si fete, b-a chiar cu uo fata vorbesc, dac-a a-m intzeles bine si [madelin] ie femee, s-i ie si ruda cu bulibasea asa ca tre sa fi-u atent.

Cind de fapt ie mult m-ai simplu.

Uoof, sa va zic, sa nu va zic….

[Madelin]:

Zi-ne(le) safto, las’ca bulibasa e d’al nostru iar io nu’s nascuta ieri.
Cand o fi mare si fecioru’ meu ar trebui sa-l invat si pe el sa stie sa loveasca cu o floare s’o poiezie s’o complimenta s’o privire d’aia.

Dar El Gitan disparu fara urme. Se zice ca a aparut prin Amiezii, pe undeva, dar martorii nu sunt precisi.

PS

Dialogul-poveste de mai sus a fost scris de Vlad Stroescu, pe Vizuina Tapirului, în vremurile de dinaintea internetului şi chiar de dinaintea vremurilor. Safta şi-a mai făcut apariţia, meteoric, prin mahala.

PPS

Vizuina Tapirului ierea un loc de forumişti, dar nu d’ăia de-i critică Pleşu prin Dilema Veche, ci unul de baieţi de baieţi şi fete de fete.

One thought on “Povestea orgaspului (scrisa de Vlad)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s