Politice

Cătălin D a avut “momentul Băsescu” al carierei politic-executive când a declarat că nu avem nevoie de metrou spre aeroport (trenurile care abia se porniseră au pauză vreo două luni) și nici de autostrada spre Brașov.

Vlad V s-a vaccinat ca un esențial de 37 de ani ce e (deși eu nu am mai găsit pe platforma de vaccinare un loc pentru părinții mei de peste 75 de ani iar esențialii reali au fost amânați).

Iulian B îți petrece timpul de lucru scriind penibilități pe feisbuc (gen că Mihai (nota mea: Eminescu) s-ar fi înscris în usere dacă trăia în zilele noastre sau că fecioara Maria a fost mamă-surogat).

Claudiu N angajează la minister secretar de stat pe filiera secu vechi (cu dosar de colaborator al securității pronunțat de prima instanță). La întrebarea unui reporter teve: “și?” a răspuns “și ce, mi s-a recomandat, este un profesionist”. Nota mea: conform legii, toți funcționarii publici teebuie să completeze la angajare o declarație pe propria răspundere că nu au colaborat cu ăia negri.

Clotilde vorbește la ședințele Bucureștilor despre Sectoarele 7 și 8. Asta după s-a certat luni în șir cu firma de salubritate, cum că ea nu vrea sa le mai plătească tariful din contract (!?!). Așadar bucureștenii din Sectorul 1 au petrecut post sărbătorile înecați literalmente în gunoi pe străzi.

Ieri dimineață 5 oameni au murit carbonizați la spitalul Balș, unul fiind găsit de procurori după 5 ore, în baie. Prezidentul vine fuga la locul faptei și declară ușor repetitiv-agramat că autoritățile au acționat admirabil, instalația anti-incendiu funcționează admirabil și în general totul este admirabil. După ce s-a pozat cu ministrul Vlad V pentru feisbuc, a plecat la schi la Păltiniș. Acum 3 luni muriseră 10, tot incendiați, la Piatra Neamț. Arafat (marele și tarele IGSU) se rățoiește la jurnaliști, as always.

One thought on “Politice

  1. nush de ce te miri… operatia reusita, pacientul mort. scriam pe blogul meu (inchis acum), cu niste ani in urma, despre proverbiala pisica moarta, pasata dintr-o ograda in alta pana la dematerializare. a disparut pisica moarta, despre ce vorbeam? daca din punctul lor de vedere aia negri nu’s negri, n-au mintit, nu?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s