Știri reconfortante ale zilei

În Australia trăiește albina albastră. Este o albină solitară căreia îi place levănțica și este atrasă de lucrurile albastre, inclusiv haine. Sper că face miere albastră.

Emailul prin care Jack Dorsley a anunțat retragerea de la conducerea companiei pe care a fondat-o în 2006 (Twitter Inc) se termină cu “Hi mum!”

Barbados taman s-a eliberat de sub jurisidicția Reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii, acum are preşedinte şi prim-ministru femei şi a declarat-o erou național pe cântăreața Rihanna (“remember hitul Umbrella?)

În noiembrie 1934, locomotiva cu aburi The Flying Scotsman a fost cea care a depăşit viteza de 100 km pe oră pentru prima oară în istorie. Înainte de cursă, conductorul a declarat laconic: “dacă o fi să lovim ceva azi, o să lovim tare”.

Adele a convins Spotify să elimine funcția abonaților premium de auto-shuffle a albumelor, prin care piesele erau redate amestecat (opțiunea de shuffle există în continuare, dar nu mai e default.) Ce a spus artista: „Arta noastră spune o poveste, iar poveștile noastre trebuie ascultate așa cum ne-am propus.” Ce a spus Spotify: „Orice pentru tine!”.

Zeci de castori aduși de pe râul Elba vor ajunge în sudul Munţilor Făgăraş pentru a purifica apa și a preveni inundaţiile.

Conform bioclimaticienilor, aerul din stațiunea Sărata-Monteoru se numeşte Climat Sedativ De Cruțare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s