Scrisoare cătră mine

Be nice with nice people.

Chill out. Repet, chill out.

Bea multa apa si nu mai manca biscuiti. Doar d-aia spekulativi.

Tine legatura cu oamenii pusi deoparte. Pe ailalti pune-i tu deoparte.

Zambeste 10 minute minim pe zi.

Stai jos si gandeste-te la nemurirea sufletului, cale cam de vrun sfert de ora pe zi.

Citeste, citeste, citeste.

Nu e timp sa te plictisesti. In schimb e timp sa savurezi si timp sa adormi, timp sa gusti si timp sa jelesti, timp sa te bucuri si timp sa te indoiesti de tot si de toate.

Fa lucruri care te sperie; ai sa vezi ca, daca nu te omoara, nu erau asa de speriat. Get outside of your comfort zone. Not often, because inside you comfort zone is warm and fuzzy.

Ai curajul sa-ti vopsesti suvite verzi si sa-ti faci un tatuaj cu o bufnita ganditoare.

Trust your gut.

Try not to worry so much. In the end, nothing else matters.

Descatuseaza-te, plangi daca ai de plans, urla daca ai de urlat, tipa daca ai de tipat, sparge daca ai de spart, ranjeste daca ai de ranjit, comenteaza daca ai de comentat, taci daca ai de tacut, pretinde daca ai de pretins, iubeste daca ai de iubit, abereaza daca ai de aberat, refuza daca ai de refuzat.

Gandeste de noo ori si pacaleste-te o data.

Du-te asa: la un curs de tango, la un curs de portugheza, la un curs de filozofie, la un curs de teatru, la un curs foto, la un curs de scris poezii pe marginea caietelor dictando.

Be the best and fuck the rest, smile, it confuses people si do bi da bi the best inca rulz.

Cumpara-ti rochii.

Si, pentru numele lui Dumnezeu, invata sa nu mai amesteci rufele albe cu alea roz.

6 thoughts on “Scrisoare cătră mine

  1. Aia cu intuiția merge.
    Aia cu tatuaju’… nu aprob.
    Nici aia cu vopsitu’ părului.
    Ce dreaq’… trebe să menținem un standard dă comportament – fie doar ca să nu dăm idei proaste la copii mici.

  2. Lista asta de activitatii merge doar pt week-end si vacante, oricum off serviciu. Se vede ca tu nu lucrezi corporatist, sau poate ca esti chiar casnica. (Nu voiam sa jignesc, insa efectiv puteam sa imi inchipui ce s-ar intampla daca ai fi lucrat corporatist si te tineai de cuvant numai si cu cateva din chestiile din lista de mai sus, si efectiv m-am speriat de ce consecinte s-ar putea sa se iveasca !!)

  3. P.S. Iar in legatura cu ruele, am (empiric) impresia ca roz cu alb e OK, dar rosu cu alb sau bleumarin cu alb nu e OK, pt ca am incercat eu cu underwear si iese roz si bleu, si dupa aia cand l-am pus pe asta roz si bleu cu altul alb, nu s-a intamplat nimic adica rozul a ramas tot roz si bleu-ul tot bleu, numai ca ala alb a devenit asa un fel de gri porumbel.

Leave a comment